Overknee-laarzen : DOEN

Wie helemaal wil mee zijn met de laatste trends, kiest dit seizoen voor een overknee-laars.
De cavaliere laars heeft zijn tijd gehad, in het algemeen zien we laarzen steeds minder in het modebeeld. Dit seizoen zijn we fan van twee contrasterende lengtes. Ofwel de korte laarsjes ofwel de extra-lange variant.
In deze blogpost sta ik graag eens stil bij die laatste, de overknee-boot -of in het nederlands- de over-de-knie-laars. De naam zegt het al, laarzen tot op de knie of nog liever tot over de knie! Niet voor iedereen zou je denken. Toch wel, het voordeel van deze laarzen is dat ze te kopen zijn in talrijke variaties. Met hoge hak, blokhak of plat. In leder, in suede, in velours.. Naargelang de uitvoering kan een paar overknee-laarzen een echte klassieker zijn in je schoenenkast en niettemin een echte eyecatcher!
Groot of klein, iedereen staat ermee. Je hoeft er echt niet uit te zien als een fotomodel om mooi te zijn met een overknee-laars. De lange snit van je laars in combinatie met een broek of legging in hetzelfde kleur zorgt zelfs voor een langer en slanker silhouet. Iets wat we allemaal willen toch niet? Werk af met een lange blouse voor een extra vrouwelijke touch. Ik ben alvast overtuigd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s