WE <3 OUR CUSTOMERS

weloveourcustomersday

Komende zaterdag, 14 april, organiseren wij een ‘We ❤ our customers day’. Wat je daarbij mag verwachten? Een namiddag waarop je kan shoppen in een leuke gezellige sfeer. Het ultieme moment om onze collecties eens door te nemen, om je te laten inspireren door de mannequins die gedurende twee uur de mooiste silhouetten presenteren en natuurlijk om jezelf eens te verwennen. En dat verwennen dat doen we op meer dan één manier.

Geniet van een traditionele kop koffie aan onze coffeebar of mag het voor jou wel wat specialer zijn, proef dan één van onze ‘Special’ coffees, een plezier voor je smaakpapillen. Bij koffie horen uiteraard ook zoetigheden en voor onze klanten willen wij enkel het beste, wie denkt aan het beste, denkt aan Maison Bril! Naast al dit lekkers verrassen wij jullie graag bij elke aankoop met leuke goodies. Drinks, bites, gifts, fashion en shopping. Wat wil je nog meer op een zaterdagnamiddag? We hopen jullie te mogen verwelkomen, want met dit event willen wij even de tijd nemen om onze klanten te bedanken.

We krijgen vaak de opmerking of liever het compliment, dat we bij Sidons altijd een vooruitstrevende, fashionforward collectie aanbieden. Vertegenwoordigers zijn vaak verrast door onze aankopen, door onze vaak gedurfde aankopen en dat voor een winkel in een ‘stadje’ als Poperinge. Iedereen die onze winkel kent, weet dat wij houden van speciale stuks, schoenen en kledij waarmee je een statement kan maken. Wij bieden het aan, maar het is door onze klanten, door jullie, dat we het privilege hebben om dergelijke collecties aan te bieden. Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat onze klanten openstaan voor vernieuwing, unieke collecties, om ‘out of the box’ te denken. We proberen ons te onderscheiden van de massa door een eigen identiteit te creëren en willen jullie bedanken om ons daarin te steunen. Daarom nodigen we jullie graag uit zaterdag 14 april op onze eerste ‘We ❤ our customers day’ want ja WE LOVE YOU!

xoxo Team Sidons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s